HOME » REACTIES

Reactie plaatsen

Reacties

Janie van Dijk
een jaar geleden

Beste feestaankleders,
Wij zoeken voor ons feest in september (waarschijnlijk 21.9) mensen die ons kunnen helpen de feestlocatie mooi te maken. Het gaat om een buitenlocatie , vooral een buitengebouw dat mooi ingericht moet worden.
We horen graag of jullie interesse hebben. De sfeer die we zo zien op de website spreekt ons aan.
Met groet,
Janie van Dijk
Arjen Vredenberg

Anouk Veldhuis
3 jaar geleden

Goedemiddag, ik heb jullie website doorgekregen van Janneke Meesters. Eljon en ik trouwen op 1 september in het stadhuis, daarna vieren wij de rest van de avond in ons café aan de Turfmarkt in Den Haag. Nu willen we graag deze locatie een beetje trouw-proof aangekleed hebben. Zouden jullie contact op kunnen nemen?

Groetjes,

Anouk

Joko Tenthof van Noorden
3 jaar geleden

Inmiddels alweer bijna een jaar getrouwd, maar iedere keer als ik naar onze trouwfoto's kijk, besef ik weer hoe blij ik ben dat Eveline de aankleding voor onze dag heeft gedaan. Met oog voor detail, uitstekend gevoel voor sfeer en vooral veel humor heeft Eveline 'onze' dag nog mooier gemaakt. Van kleine boeketjes aan de stoelen tijdens de ceremonie, tot levensgrote banners achter de band tijdens het feest. Alles kun jij met veel vertrouwen in handen geven van Feest-aankleding.nl. Eveline, enorm bedankt voor het vele werk en het fantastische resultaat! :)

Moniek van de Kamp
3 jaar geleden

Eveline heeft ons huwelijk geweldig mooi aangekleed! Het geheel was nog mooier geworden dan ik van te voren had durven dromen. Het stralende weekend werd extra mooi door de eindeloze kanten vlaggenlijnen, zelfgemaakte dromenvangers, houten borden, een fotoboom en nog veel meer mooie details. Het geheel veranderde de groene omgeving van Kampeerterrein de Lievelinge in een waar sprookje. Een onmisbare aanvulling om onze grote dag onvergetelijk te maken. Dank je wel voor het vele werk en de goede zorgen Eef!

Wendy van der Ende - WNDY Events
4 jaar geleden

WNDY Events is heel blij met de samenwerking, creatieve geest, spontaniteit en flexibiliteit van de dames van Feest Aankleding. Zij hebben voor WNDY Events een mooie opdracht uitgevoerd bij Royal FloraHolland in Aalsmeer waarbij ze een kleurrijke Photobooth met bloemen hebben gerealiseerd, unieke plukpilaren en fantastische schminkmeisjes. Mede dankzij Feest Aankleding was deze opdracht een groot succes!