GEHEEL ONTZORGD

Wil jij de creatieve styling van jouw feest, diner of congres uitbesteden en verrast worden met een doortastend plan? Dan ga ik graag met jou aan tafel!

Sfeerbeelden, voortbordurend op de huisstijl van jouw organisatie of huwelijk en je persoonlijke input in een face-to-face ontmoeting is de voeding voor een concreet styling plan. Het plan is beeldend opgemaakt, zodat we zeker weten dat we elkaar echt begrijpen. Wanneer we tot een "blauwdruk" zijn gekomen kan je van mij verwachten dat ik het tot in detail uitwerk en je "geheel ontzorg" in de uitvoering.

- PRIJS OP AANVRAAG -

PERSONAL TOUCH

Ben jij opzoek naar die details in de styling die jouw feest of diner net het verrassende effect geeft waarmee je je gasten verbluft? Dan word ik graag door je uitgedaagd!

Hierin de keuze aan jou: wil je jouw persoonlijke styling pakket thuis of op locatie bezorgd hebben of wil je dat ik de styling op locatie voor je verzorg? De meeste items maak ik zelf. Je kunt hierbij denken aan wegwijzers, welkomstborden, tafel decoratie, vlaggenlijnen en bloemschikking.. Je kan van het "personal touch" concept verwachten dat het origineel en verrassend is.

- PRIJS OP AANVRAAG -

CREATIEVE INSPIRATIE

Heb jij de tijd en de kunde om de styling van je feest zelf te doen, maar ontbreekt het aan creatieve ideeën? Zet mij dan in  voor een gedetailleerd en gedurfd styling advies.

Vaak duizelen de ideeën door je hoofd en pin je je gek op pinterst met plaatjes die jouw aanspreken, maar krijg je de ideeën niet gestructureerd tot een plan waar een duidelijke gedachten en lijn in zit. Ik ga na een intake met jouw gedachten aan de slag en voorzie je van die "creatieve inspiratie" welke leidt tot een hap klaar styling advies welke jezelf tot uitvoering brengt.

- VASTE PRIJS: 120 EUR exclusief BTW -