HOME » PORTFOLIO

Je bruiloft in 6 weken organiseren? Ja, dat kan!

22 oktober 2016 - Rotterdam, ouderlijk huis van de bruid

Toen Robert Berbel ten huwelijk vroeg was al bekend dat ze voor een lange periode naar Bangkok zouden verhuizen. Een paar maanden voor hun vertrek besloten ze dat het toch wel erg leuk zou zijn om nog voor hun internationale avontuur elkaar het ja-woord te geven. In no-time werd het team aan ceremoniemeesters, getuigen en familie geënthousiasmeerd om dit plan te realiseren. Eén van de ceremoniemeesters, de zus van de bruidegom, is goed bevriend met ons. We hebben een volle ochtend samen gebrainstormd en op basis van onze bestaande aankleding een plan gemaakt. Het was voor ons te kort dag en planning technische niet mogelijk om de dag zelf te verzorgen, maar het resultaat was er zeker niet minder om. Onze borden, lampionnen, vlaggenlijnen en photobooth zijn zelf opgebouwd en hebben deel uitgemaakt van intieme dag, een geweldig diner en afsluitend eenn uitbundige tuinfeest!

 

Waar ga je trouwen als je in Den Haag woont? Op het strand!

3 september 2016 - Beachhouse Naturel, Scheveningen

Wanneer Scheveningen je achtertuin is, en de plek waar je met je gezin veel tijd doorbrengt, dan is de keuze makkelijk: een bruiloft aan zee. Anne en Paul statte de dag met een lunch met hun dierbaarste vrienden en familie in eigen tuin. Een romantische balkon scene en een heerlijke ongedwongen sfeer. Later de dag kwam het bruidspaar op spectaculaire wijze per boot via de Noordzee aan voor Beachhouse Naturel: de afgelegen witte parel aan het Zwarte Pad. Het was een feest om deze prachtige strandtent naar smaak van Anne aan te kleden. Voor de "Personal Touch" hebben we op subtiele wijze hun gemeenschappelijke interesse hockey in de aankleding terug laten komen: oude houten sticks beschildert met typische Anne&Paul-teksten. De dag werd voortgezet met een prachtige persoonlijke ceremonie met uitzicht op zee en een heerlijk diner met meer dan honderd gasten. In de avond sloeg te regen toe, wat misschien helemaal niet verkeerd was? Genoeg reden om binnen te blijven en los te gaan op de dansvloer!

 

Trouwen op een Camping? Ja ik wil! Ja ik ook!

9 juli 2016 - Kampeerterrein de Lievelinge

De één moet even aan het idee wennen, de ander is meteen verkocht, trouwen op een camping. Voor Moniek & Wouter, als fanatieke kampeerders met hun eigen Volkswagen busje, de perfecte trouwlocatie. Kampeerterrein de Lievelinge: een groene oase, inspirerende, ongewone verhuurunits, een relaxte sfeer, overal bos, een indrukwekkende spiegeltent en een omgeving waar alles kan en mag. Een buiten ceremonie met een Boheemse aankleding. Een ongedwongen sfeer met lange picknick tafels, een reusachtige BBQ en kampvuur waar tot in de late uurtjes van genoten kon worden. Moniek: "Het stralende weekend werd extra mooi door de eindeloze kanten vlaggenlijnen, zelfgemaakte dromenvangers, houten borden, een fotoboom en nog veel meer mooie details. Het geheel veranderde de groene omgeving van Kampeerterrein de Lievelinge in een waar sprookje. Een onmisbare aanvulling om onze grote dag onvergetelijk te maken!"

 

Flower Festival, Royal FloraHolland - in samenwerking met WNDY Events

18 & 19 juni 2016 - Royal FloraHolland, Aalsmeer

Deze opdracht hebben wij te danken aan WNDY Events. Wendy van der Ende heeft haar eigen event bureau, is organisatietalent en enorm creatief in haar ideeën. "Ik wil een plukmuur, waar alle bezoekers van het Flower Festival een eigen bloem kunnen plukken en mee naar huis kunnen nemen.". Na het bezoeken van de lokatie wisten we direct hoe we deze wens konden realiseren. De kale kolossale  pilaren rondom de entree van het visitor center hebben we omgedoopt tot heuse plukpilaren. Het resultaat viel zo goed bij Royal FloraHolland, dat we er één kado hebben gegeven, zodat de velen toeristen ervan kunnen genieten. Naast de plukpilaren heeft onze fotobooth twee dagen lang decor gestaan voor originele Flower Selfies. Alle aanwezige kinderen zijn geheel in thema van schmink voorzien. Wie weet tot volgend jaar?!

 

De prachtige en charmante trouwlocatie van Joko en zijn Turkse bruid, Işılsu.

9 april 2016 - Het Zalmhuis 

 

De geschiedenis van het Zalmhuis begint in 1863, wanneer Adriaan Dekkers aan de Hooge Zeedijk een logement annex uitspanning koopt. Tegenover het estaminet, zoals het café met een deftig woord heet, bevinden zich een koepel en een erf. Op dat buitendijkse terrein begint Dekkers in 1875 met het bouwen van een overdekte markt voor de afslag en verkoop van zalm, elft, winde, houting, fint en steur. Deze markt zal uitgroeien tot de grootste zalmafslag van Nederland.

Nu ruim 150 jaar later wordt dit de prachtige en charmante trouwlocatie van Joko en zijn Turkse bruid, Işılsu. Vandaag hebben wij samen met Joko de locatie bekeken en de plannen concreet gemaakt. De bruid is in één ding zeer uitgesproken, geen ballonnen. Wij kunnen ons hier eigenlijk wel heel goed in vinden, een locatie met zo veel historie en uitstraling verdient een originelere aanpak. Zo zal de tijdlijn van eerste ontmoeting tot de bruiloft een rol spelen in de aankleding.

We zitten vol ideeën en zien er enorm naar uit om op 2 juli deze locatie "om te bouwen" naar de perfecte plek om uit volle borst JA,YES of EVET tegen elkaar te zeggen!

 


Bruiloft Frank & Karlijn - Romantisch trouwen in de buitenlucht met als afsluiter een knalfeest!

14 juni 2014 - Vijverschie Schipluiden

 

Het huwelijk van Frank & Karlijn is nou één van die huwelijken geweest waar Rinske en Eveline los zijn gegaan op de aankleding in hun rol als ceremoniemeester en getuige. De Vijverschie is een prachtige locatie aan het water tussen Delft en Schipluiden. De plannen voor een buiten huwelijk waren er al, en deze locatie pastte perfect. Inspiratie van Pinterest, een moodboard van het bruidspaar en een hoop creativiteit van ons maakte al snel het complete plaatje hoe het er 14 juni uit moest zien.

Al vroeg in de ochtend in de weer met het ophangen van de lampjes en lampionnen, het inslaan van wegwijzers in de grond, het bepalen van de exacte plek voor borden en het ophangen van de slingers. Zodat uiteindelijk alles "tot in de puntjes" in orde is. De energie en het plezier om in de weer te zijn met onze creativiteit, is de start van de eerste ideeën van www.feest-aankleding.nl geweest. En om het feest een extra boost te geven hebben twee van onze schminkmeisjes de gasten van een NEON touch voorzien!