Trouwen op een Camping? Ja ik wil! Ja ik ook!

Kampeerterrein de Lievelinge

De één moet even aan het idee wennen, de ander is meteen verkocht, trouwen op een camping. Voor Moniek & Wouter, doorgewinterde kampeerders, de perfecte trouw locatie. Kampeerterrein de Lievelinge: een groene oase, inspirerende, ongewone verhuurunits, een relaxte sfeer, overal bos, een indrukwekkende spiegeltent en een omgeving waar alles kan en mag. Een buiten ceremonie met een Boheemse aankleding.
Moniek: "Het stralende weekend werd extra mooi door de eindeloze kanten vlaggenlijnen, zelfgemaakte dromenvangers, houten borden, een fotoboom en nog veel meer mooie details. Het geheel veranderde de groene omgeving van Kampeerterrein de Lievelinge in een waar sprookje. Een onmisbare aanvulling om onze grote dag onvergetelijk te maken!"

Waar ga je trouwen als je in Den Haag woont? Op het strand!

Beachhouse Naturel, Scheveningen

Wanneer Scheveningen je achtertuin is, en de plek waar je met je gezin veel tijd doorbrengt, dan is de keuze makkelijk: Trowuen aan Zee! Anne & Paul starten de dag met een lunch met hun dierbare vrienden en familie in eigen tuin. Een romantische opening van de dag met een balkon scene. Het bruidspaar op spectaculaire wijze per boot via de Noordzee aan voor Beachhouse Naturel: de afgelegen witte parel aan het Zwarte Pad. Het was een feest om deze prachtige strandtent naar smaak van Anne & Paul aan te kleden. Voor de "Personal Touch" hebben we op subtiele wijze hun gemeenschappelijke interesse hockey in de aankleding terug laten komen: oude houten sticks beschildert met typische Anne & Paul-teksten. De dag werd voortgezet met een prachtige persoonlijke ceremonie met uitzicht op zee en een heerlijk diner met meer dan honderd gasten. In de avond sloeg te regen toe, wat misschien helemaal niet verkeerd was? Genoeg reden om binnen te blijven en los te gaan op de dansvloer!

Congres, beurs of bedrijfsfeest? Styling met een personal touch.

Wunder Party @ Wundermart, Kerst @ Gio Coffee. VNG Congres @ De Riijtuigenloods, Amersfoort

Ik word graag uitgedaagd! De styling van een congres, beurs of bedrijfsfeest doet dat zeker. De doelgroep is breed, het programma staat vast, huisstijl en branding vormen de basis en er is een concreet budget. Dat is heel anders dan carte blanche en de creativiteit de vrije ruimte geven. Er wordt iets bij mij aangewakkerd om met een verrassend, gedurfd en origineel plan te komen. Zo heb ik een het bedrijfsfeest van een Wundermarkt (Retail) mogen aankleden. De producten uit de shop heb ik geïntegreerd in de styling. Voor Gio Coffee, een innovatieve koffie speler binnen het MKB, is het idee ontstaan een ruim 8 meter hoge kerstboom te stapelen van dozen koffiebonen voor een indrukwekkend entree. En heb ik een levensgrote pluk muur gemaakt voor de opening van het P.J. Veth gebouw van de Universiteit Leiden. 

Trouwen in de buitenlucht aan het begin van de avond!

Vijverschie Schipluiden

Het huwelijk van Frank & Karlijn is nou één van die huwelijken de eerste huwelijken geweest waar we de vrij hand kregen wat de aankleding betreft. De Vijverschie is een prachtige locatie aan het water tussen Delft en Schipluiden. De plannen voor een buiten huwelijk waren er al, en deze locatie paste perfect. Inspiratie van Pinterest, een moodboard van het bruidspaar en een hoop creativiteit vormde het plaatje zo als het moest worden. In alle vroegte in rust opbouwen, de locatie checken, posties voor de lampionnen, borden en bloemen bepalen en stap voor stap invulling gegeven aan het totaalplaatje.

Je bruiloft in 6 weken organiseren? Ja, dat kan!

Rotterdam, ouderlijk huis van de bruid

Toen Robert Berbel ten huwelijk vroeg was al bekend dat ze voor een lange periode naar Azië zouden verhuizen. Een paar maanden voor hun vertrek besloten ze dat het toch wel erg leuk zou zijn om nog voor hun internationale avontuur elkaar het ja-woord te geven. In no-time werd het team aan ceremoniemeesters, getuigen en familie geënthousiasmeerd om dit plan te realiseren. Door één van de ceremoniemeester zijn wij benadert. Na een creatieve brainstromsessie en op basis van onze bestaande collectie, een plan gemaakt. Het was voor ons te kort dag en planning technische niet mogelijk om de dag zelf te verzorgen, maar het resultaat was er zeker niet minder om. Onze borden, lampionnen, vlaggenlijnen en photobooth zijn zelf opgebouwd en hebben deel uitgemaakt van intieme dag, een geweldig diner en afsluitend een uitbundige tuinfeest!

Flower Festival, Royal FloraHolland - samenwerking WNDY Events

Royal FloraHolland, Aalsmeer

Deze opdracht is ontstaan uit een samenwerking met WNDY Events. Wendy van der Ende heeft haar eigen event bureau, is organisatietalent en enorm creatief in haar ideeën. "Ik wil een plukmuur, waar alle bezoekers van het Flower Festival een eigen bloem kunnen plukken en mee naar huis kunnen nemen.". Na het bezoeken van de lokatie wisten we direct hoe we deze wens konden realiseren. De kale kolossale  pilaren rondom de entree van het visitor center hebben we omgedoopt tot heuse plukpilaren. Het resultaat viel zo goed bij Royal FloraHolland, dat we er één kado hebben gegeven, zodat de velen toeristen ervan kunnen genieten. Naast de plukpilaren heeft onze fotobooth twee dagen lang decor gestaan voor originele Flower Selfies. Alle aanwezige kinderen zijn geheel in thema van schmink voorzien. Wie weet tot volgend jaar?!